Referenser

 

ref2

”Manda är lugn och förstående men samtidigt har hon en glöd och en energi som smittar av sig. Jag kände mig bekväm att säga vad som helst inför henne vilket kändes väldigt bra. Hon ställer frågor som jag inte kommit på att ställa mig själv och som leder mig till viktiga svar. Hon är dessutom positiv och inspirerande vilket jag verkligen gillar. Jag tycker att coachingtillfällena är behagliga och givande och jag känner mig lättad efteråt, det var flera saker som snurrat i mitt huvud som jag fick reda ut. Jag kom fram till vad som är nästa steg i livet och känner mig mer säker på min väg framåt och inte lika osäker på vad som ska hända sen. Dessutom har jag nått flera av mina mål!

-A.N., PR konsult, 33 år.

 

 

ref3”Greatness Coachingen har varit positiv, insiktsfull och oerhört nyttigt för mig och min personliga utveckling. De delmål jag satt upp har jag nått, mycket tack vare att Manda har varit oerhört duktig på att öka mitt medvetande om mig själv, vilket har gjort att jag på ett effektivt sätt kommit underfund med dåliga vanor och tankar. Coachingen gav mig djupare insikter i hur mitt beteende och mina tankar påverkar mina handlingar.

Manda är oerhört uppmärksam, kunnig, uppmuntrande och förtroendeingivande. Hon är kraftfull på så sätt att hon fick mig att börja agera utifrån de mål jag satt upp. Jag fick en förnyad energi! Manda är även oerhört duktig på att ställa rätt frågor som bidrog till att göra mig mer medveten om beteenden och tankemönster som jag behövde bli mer uppmärksam på. Detta resulterade i att jag började fokusera samt lägga min energi på rätt saker. Vilket har gjort att jag blivit mer uppmärksam på mina tankar och hur dem påverkar mig. Detta har resulterat i att jag ”spiller” mindre tid på onödiga vanor och fokuserar mer på att lägga min energi på sådant som tar mig närmre mina mål.

– T.E., Specialist, Customer coordinator, 28 år.

 

 

ref4


”GreatnessBoost Coachingen var ekstremt bra, Manda er en utrolig lett person å prate med og man litar på henne. Jeg trodde ikke at jeg kom til å få så mye ut av det, men dette er noe jeg vil fortsette med, og kunne ikke møtt en bedre coach en Manda.”

-S.B., Beauty Marketing Manager, 29 år.

 

 

 

”Genom coachningen fick jag djupare förståelse och ibland uppenbarade sig en helt ny koppling som jag aldrig hade reflekterat över. Jag upplevde mig själv lättare, inspirerad och gladare efter en GreatnessBoost session. Jag kan verkligen säga att genom coachingen har tagit flera steg i rätt riktning. Genom frågor som kräver ordentliga svar har jag vart tvungen att stanna upp och verkligen tänka ut vad jag vill. Även fast jag inte alltid haft ett bra svar just där och då  har jag nått mitt svar utanför coachingen.

Manda är väldigt openminded och empatisk samt har en väldigt bra känsla för när hon ska ref1pusha en längre och inte. Jag fick med mig verktyg som jag har kunnat använda utanför coachningen.  Bara av att hänga med Manda lite kan man verkligen bli pepp på att ta tag i sitt egna liv. Hon är verkligen en doer and not so much of a talker, fett grymt och beundransvärt. Det ger henne verkligen legitimitet och trovärdighet som coach. Dessutom känns det som om Manda är väldigt mån om att att göra cochningen personligt anpassad efter mig som kund.”

 

A.K., Ekonomiassistent, 27 år